DPSpc: CON

LANGUAGE     Nederlands   English      

 
Onze diensten
Ondersteuning van uw backoffice
Contact
...

DPS Offshoring biedt de volgende diensten aan:

U kent inmiddels de voordelen van een backoffice in een lage-loonland en u wilt hier wellicht als bedrijf zelf uw voordeel mee doen. Maar hoe pakt u dat aan? Zelf een backoffice opstarten? Een partner in het buitenland aan u commiteren? Wat komt er allemaal bij kijken en hoe voorkomt u de valkuilen die andere al hebben blootgelegd?

Als u eraan zit te denken om zelf een backoffice te starten is het wellicht een goed idee om eens met een ervaren consultant te spreken die u hierbij van advies kan voorzien. Een consultant die niet alleen uw software behoefte in technische termen begrijpt, maar ook voor u in kan schatten welke cultuurverschillen uw organisatie kan overbruggen en wat een brug te ver is.

Voor bedrijven die in-house software ontwikkelen en de wens hebben om zelf een backoffice in een lage-loonland op te zetten of op zoek zijn naar een betrouwbare partner in een lage-loonland biedt DPS Offshoring de mogelijkheid aan om u in dit traject te begeleiden. Op deze manier kunt u vele uren voorbereidend werk besparen en kunt u terugvallen op de kennis en knowhow van een ervaringsdeskundige. DPS Offshoring kan u deze support leveren. Geen dure trajecten, maar maatwerk op uurbasis. En voor de lange termijn kunt u hierop terugvallen, zonder dat u in de tussentijd kosten hoeft te maken. Wilt u weten wat DPS Offshoring voor u kan betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op om dit te bespreken.

Neem contact op met DPS Offshoring middels het contactformulier of
Copyright© DPS Offshoring 2007 - 2023 Disclaimer